Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


KIŞIN ORTASINDA PİKNİK YAPTILAR!
Küresel iklim değişikliklerine bağlı olarak mevsimlerde görülen değişiklik ilginç görüntülere sahne oluyor.

KIŞIN ORTASINDA PİKNİK YAPTILAR!

Ocak ayının bitmesi ve Şubat ayının başlamasıyla kışın en zorlu şartlarla geçmesi beklenen kış mevsiminde, hava sıcaklığının normal şartların çok üstünde seyretmesi endişe yaratıyor.

Ünye’de hava sıcaklığının mevsimin en üst seviyesine çıktığı hafta sonunda vatandaşlar, mangallarını alarak soluğu Çamlık ve diğer mesire alanlarında aldılar.

Çamlık’ta neredeyse tamamının dolu olduğu barbekülerde mangal hazırlığı yapan vatandaşlar aileleriyle birlikte adeta yazı yaşadılar. Ailesiyle birlikte piknik yapan vatandaşlar, çeşitli oyunlar ve aktivitelerle yazı mevsiminin sembolü haline gelmiş piknik sefasıyla gönüllerince bir hafta sonu geçirdiler.

Geçmiş yıllarda en soğuk günlerin yaşandığı ocak ve şubat aylarında bu yıl kışın ortasında yazın yaşanması insanları kaygılandırıyor.

Hem mevsimsel hastalıkların şekil değiştirmesi hem de bitkilerin kendilerini yaz mevsiminde sanıp meyve vermesi doğanın dengesini bozmaya devam ediyor.

HABER/ ÜNYE VİZYON




Kaynak: KIŞIN ORTASINDA, PİKNİK, ÜNYE, ÇAMLIK, HABER, GÜNDEM, SON DAKİKA, HAVA, MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ, İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ, HAVA ŞARTLARI, KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 386 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI